• >

Vanuit de zee op je bord!Op de Oude Leeuwenrui nummer 56 verborgen achter de viswinkel "De Schelp" vinden we "Chez Rini", het Wimbledon van de Antwerpse visrestaurants.


Het restaurant ligt op wandelafstand (500m) van de trendy wijk 't Eilandje, de nieuwe hotspot van Antwerpen met o.a. het MAS (Museum Aan de Schelde) en de jachthaven "Willemdok".

Vanaf het MAS wandel je naar "Chez Rini" bij voorkeur doorheen de binnenstraat van het Sint-Felixpakhuis, een van de meest tot de verbeelding sprekende pakhuizen uit de 19e eeuw. Verder ligt de Oude Leeuwenrui op wandelafstand van verschillende toeristische bezienswaardigheden, gezellige pleintjes, de Scheldekaaien en leuke terrasjes!


De combinatie van groot- kleinhandel & restaurant garanderen dagverse producten. Voeg daarbij de ongelofelijke inzet van zaal- en keukenpersoneel met een vleugje magie en het totaal resulteert in één van die ongelooflijk zeldzame restaurants waar het gewoon lekker eten is en iedereen zich thuis voelt.Eigenaar en fijnproever Rini Remijnse droomde al een tijdje van een volwaardig restaurant en zo groeide achteraan de winkel een eetgelegenheid waar vis, schaal- en schelpdieren een hoofdrol opeisen. Je kan ook vis uit de koeltoog kiezen, de chef zal deze naar wens bereiden.


Tot binnenkort ?
Rini en zijn team.